Juichwijn quiz! Vrijdag 25 maart 2022

Vol trots nodigen we je uit om deel te nemen aan de enige echte Juichwijn Quiz! Een avond quizzen vanuit je eigen woonkamer, waarbij wijn beleven centraal staat. De quiz is geschikt voor iedere liefhebber die zich een avondje onder wil dompelen in de wonderen wereld van wijn. Aan de hand van leuke, gevarieerde vragen gaan we je kennis van wijn op de proef stellen en hopelijk zelfs nog wat vergroten. Maak een team van maximaal 4 personen met vrienden en/of je partner. Je koopt hier voor jouw team de speciale quizbox, met daarin 2 flessen ‘quizwijn’ om te proeven en nog meer lekkers om de avond compleet te maken. Aanschaf van de box geeft jouw team toegang tot de exclusieve Youtube-livestream en digitale antwoordformulieren. We laten je weten wanneer je de box kan afhalen bij Proeflokaal Ruysdaelhof!

 

Voor deze quiz sloegen Juichwijnen-oprichters Claudia en Jeroen de handen ineen met wijnliefhebber en quizmaster Julinka van Keulen, van Number 42. Ervaren quizmaster Julinka stelt tijdens deze bijzondere quiz de vragen. Van achter de jurytafel voorzien Claudia en Jeroen je van verrassende achtergrondinformatie. Ook de wijnmakers en andere experts laten op deze avond van zich horen en uiteraard gaan we ook proeven om de beleving compleet te maken. 

 

Het doel van deze avond is hetzelfde als het doel van juichwijn! De armen massaal in de lucht zien gaan voor een geweldige beleving. De quiz is dan ook zo gemaakt dat hij leuk is voor iedere liefhebber en zéker niet alleen voor de experts. Al doen we wel ons best om ook voor hen een leuke uitdaging te verwerken. Naast een mooie prijs voor de kampioen trekken we ook ‘random’ prijzen uit onze champagnekoeler, zodat ieder team, ongeacht hun score, kans maakt op een mooie prijs.

 

De inschrijving is open!

Klik hier voor de quizbox die je komt afhalen bij Proeflokaal Ruysdaelhof.
Klik hier voor de quizbox die je wilt laten versturen.