Selectie van dit seizoen

2019
Meintzinger
Weissburgunder trocken
Franken, Duitsland

Voor Juichwijnen hebben we de WEISSburgunder Gutswein 2019 geselecteerd, omdat deze wijn een meer dan top prijs-kwaliteitsverhouding heeft en een geweldige wijn is om niet alleen in de nazomer te drinken, maar eigenlijk gewoon iedere dag als vaste huiswijn...

per doos van 6 flessen

2019
Azienda I LECCI
Fonte Tinta Vermentino di Toscana
Toscane, Italië

Onze favoriete wijn van het huis is de Vermentino di Toscana. Onlangs liet ik deze wijn in een van mijn cursussen proeven en de armen gingen meteen de lucht in!

per doos van 6 flessen

2019
Pazo de Rubianes
Albariño
Val do Salnés, Rías Baixas, Spanje

De familie van Don en Paloma Gonzalo heeft ooit uitgesproken om de wijnen niet voor het geld te maken, maar om Rías Baixas letterlijk op de wereld-wijnkaart te plaatsen! Nou, dat vinden wij nog eens een goed streven!

per doos van 6 flessen

2019
Cellers Tarroné
Sisquera Negre
Terra Alta, Spanje

Cellers Tarroné is gevestigd in het dorp Batea. De wijnen barsten hier van persoonlijkheid, karakter en elegantie. Het is een ware weerspiegeling van de noeste arbeid van het team in dit familiebedrijf, dat al meer dan 70 jaar wijn maakt in de DO Terra Alta.

per doos van 12 flessen

2017
Malasenda
Crianza
Ribera del Duero, Spanje

Malasenda Crianza 2017 is een van de geselecteerde wijnen van het project ‘Nueva Uvas’ dat opgezet is door Mateo Seoane en mijn goede vriend Agustín Pazos. Zij werken hier samen met de topwijnfamilie García in Nava de Roa.

per doos van 6 flessen

2015
Tenuta Carobbio
Chianti Classico, Italië

Een satijnen smaak met mooi kersen- en frambozenfruit, zeer verweven, lichte houttonen en rijpe zachte tannine; complex. Een wijn die perfect in balans is en waarvan je na ieder glas zin krijgt in een volgend glas! Indien je wenst, kan deze wijn nog enige tijd bewaard worden, echter, dit zal voor de wilskrachtigen onder ons zijn…

per doos van 6 flessen

Azienda Agricola I Lecci
Le Sevette Olijfolie extra vergine
Toscane, Italië

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: Juichwijnen is méér dan alleen goede wijn. Het gaat om de parels van producten die wij tijdens onze wijnreizen ontdekken. En soms... is dat geen wijn!

per blik