Selectie van dit seizoen

2021
WillemsWillems
Fusion Trocken
Saar/Rheinhesssen, Duitsland

Saar ontmoet Rheinhessen, leisteen ontmoet schelpkalksteen, Willems ontmoet Hofmann!

per doos

2021
WillemsWillems
Blanc de Noirs
Saar, Duitsland

Deze Blanc de Noirs is in Duitsland een zeer gewilde wijn en het kostte wat moeite om wat volume te reserveren. Maar omdat ik Jürgen en Carolin al een aantal jaren goed ken en vaak bij ze ben geweest, wilden ze voor Juichwijnen een uitzondering maken.

per doos

2021
Weingut Brachmann
Grüner Veltliner 'Ried Rosengarten'
Traisental, Oostenrijk

Weingut Brachmann is een klein familiebedrijf waar de 4e generatie inmiddels het stokje heeft overgenomen. De 24-jarige Kathrin wil wijnen maken die smaken naar hun oorsprong: het klimaat, de bodem en de originele druivenrassen.

per doos

2020
Cascina La Zerba
La Zerba Colli Tortonesi
Piemonte, Italië

Timorasso kenmerkt zich door mineraliteit, behoorlijke zuren en een stevige body, rijk fruit, sap en kruidigheid. De wijn is ook licht rokerig. Een druif om nooit meer te vergeten...

per doos

2021
Pazo de Rubianes
Albariño
Rías Baixas, Spanje

De buren van Ganzalo hebben een populair gezegde wanneer ze verwijzen naar de wijngaard Pazo de Rubianes: "Ós viñedos do Marqués dalle o sol ata de noite", oftewel "De wijngaarden van de Marquis krijgen zelfs 's nachts nog zon"

per doos

2021
Château Garamache
Rosé
Provence, Frankrijk

Het terroir van Château Garamache is een van de meest bevoorrechte met een zuidelijke ligging. Hier vinden we de traditionele Provençaalse druivenrassen: grenache, cinsault, tibouren en syrah.

per doos

2021
Château Montaud
Terres de Ravel Rosé
Provence Pierrefeu, Frankrijk

Chateau Montaud, spirit from the Provence!

per doos

2021
Cellers Tarroné
Merian Garnatxa Negra
Terra Alta, Spanje

Potdorie… wát een mooi glas wijn... Deze Merian Garnatxa Negra heeft een aantrekkelijke robijnrode kleur met paarse nuances. Zeer aangename jonge, verfrissende aroma’s met donker bosfruit.

per doos

2020
Cellers Tarroné
Sisquera Seleccíon
Terra Alta, Spanje

“We wish to transmit the character of our vineyards and unique terroir to our wines. We live in a privileged location; our climate and native grape varieties give our wines a distinctive flavor. If we couple this with our hard work as a team, we have the basis for our winemaking philosophy.”

per doos

2020
Cascina La Zerba
Barbera Superiore
Piemonte, Italië

“This Barbera Superiore is now the manifesto of our winemaking culture. The summary of what our family, generation after generation, tried to build.” Carlo Volpi

per doos

2021
Silvia Imparato
Core Bianco
Campania, Italië

Core betekent hart in Campania, terwijl het in het Engels het centrum of de essentie is. Core Bianco is een blend van greco en fiano. Het combineert de elegantie van fiano met de structuur en mooie zuren van greco.

per doos

2018
Silvia Imparato
Core Aglianico Rosso
Campania, Italië

Deze wijn bewijst hun gevoel voor subtiliteit. Core wordt geproduceerd van uitsluitend aglianico-druiven, volledig met de hand geoogst en geselecteerd. De wijn wordt 10 maanden gerijpt in nieuwe Franse barriques uit Nevers, Allier en Tronçais.

per doos

2018
Montevetrano by Silvia Imparato
Campania, Italië

'Silvia Imparato en Riccardo Cotarella wilden een wijn van zeer hoge kwaliteit maken. En zo geschiedde.'

per doos

2009
Montevetrano by Silvia Imparato
Campania, Italië

Montevetrano werd al snel de Sassicaia van Zuid-Italië genoemd en is een van de iconische wijnen van Italië geworden!

per doos