Selectie van dit seizoen

2019
A Telleira
Godello
Ribeiro, Spanje

A Telleira is een familiebedrijf waar de 3e generatie aan het roer staat. Ze bezitten de oudste wijngaarden in het hart van de regio. Wijnmaker Pablo Estevez is in 2018 uitgeroepen tot ‘de beste wijnmaker voor jonge wijnen van Spanje’.

per doos van 6 flessen

2019
Domaine Trouillet
Mâcon-Solutré-Pouilly
Bourgogne, Frankrijk

De wijnen van Trouillet sprongen er meteen uit. Wat een finesse! De handen gingen werkelijk unaniem de lucht in bij het proeven van de Mâcon Solutré Pouilly, een absolute Juichwijn!

per doos van 6 flessen

2020
Terres de Ravel
Château Montaud Rosé
Provence Pierrefeu, Frankrijk

We hebben voor Juichwijnen de toprosé van het huis geselecteerd. Dit is een blend van grenache, cinsault, syrah, mourvèdre en tibouren. Uiteraard heeft de wijn die hele mooie zalmroze kleur die de Fransen zo mooi ‘pelure d'oignon’, de kleur van uienschil, noemen.

per doos van 6 flessen

2019
Château de Luc
'Cuvée Cécile'
Corbières, Frankrijk

‘Terroir et équilibre’ is het motto van het kasteel en dat is precies wat de familie Fabre hier bereikt. De wijngaarden zijn gelegen op de rotsachtige terrassen van de rivier Orbieu en de winderige uitlopers van de berg Alaric. Dit robuuste terroir levert geconcentreerde en goed uitgebalanceerde wijnen op.

per doos van 6 flessen

2018
Malasenda
Crianza
Ribera del Duero, Spanje

Malasenda Crianza 2018 is een van de geselecteerde wijnen van het project ‘Nueva Uvas’ dat opgezet is door Mateo Seoane en mijn goede vriend Agustín Pazos. Zij werken hier samen met de topwijnfamilie García in Nava de Roa.

per doos van 6 flessen

2016
Finca de la Rica
El Nómada ‘Selección de Parcelas'
Rioja Alavesa, Spanje

Wij zijn supertrots om samen te kunnen werken met de broers Javier en Arturo Amurrio Barroeta, de eigenaren en wijnmakers van Finca de la Rica. Hun Rioja El Nómada Selección de Parcelas behoort tot mijn persoonlijke favorieten!

per doos van 6 flessen

Taste Wollerich Basilicumolie

Als je deze basilicumolie ooit een keer geproefd hebt dan wil je nooit anders meer! Zo puur, zo verfijnd, zo heerlijk in mooie gerechten!

per fles

Karaf Femme & Homme

Een elegant ontwerp, met een diepe ziel en een slanke hals, in de vorm van een baljurk, dat kenmerkt karaf Femme. Karaf Homme is robuuster, met grote schouders, een wijnglas op zijn kop.