Selectie van dit seizoen

2019
Cava Bertha
Ivette Brut Reserva
Penedès, Spanje

Cava Bertha is een 'boutique winery' waar nu reeds door de 2de generatie ambachtelijke kwaliteitscava's worden geproduceerd. In 1989 werd het wijnhuis opgericht door Josep Torres Sybill, inmiddels heeft zoon Pep de fakkel overgenomen.

per doos

2019
Famille Dietrich
Sylvaner
Alsace, Frankrijk

Ik heb werkelijk hele goede wijnhuizen bezocht en mooie wijnen geproefd. En nadat we in Nederland alle wijnen nog eens geproefd hebben, is de keuze gevallen op de Sylvaner van de Famille Dietrich. Deze wijn bood mij van begin af aan een enorme Juichervaring.

per doos

2019
Finca Olivardots
Groc d'àmfora
Empordà, Spanje

Charme en Antoni kochten het landgoed Olivardots in 2002 en plantten destijds de eerste wijngaard van 4 hectare in Capmany (Alt Empordà), met als doel wijnen van hoge kwaliteit te maken die het terroir uitdrukken.

per doos

2020
Castrini
Lugana 'Mescolaro'
Lugana, Italië

Barbara en Massimo Castrini hebben hun wijngaarden naast die van Luca Formentini. De wijngaarden hebben een hoge plantdichtheid wat resulteert een lage productie en een uitmuntende kwaliteit druiven.

per doos

2019/ 2020
Malasenda
Roble 5 meses
Ribera del Duero, Spanje

We zijn werkelijk supertrots om met een van onze trouvailles meteen het Perswijn Spanje Wijnconcours op het thema 'prijs-kwaliteitsverhouding' te winnen!

per doos

2019
Azienda Tilli
Lupus Montepulciano d'Abruzzo
Abruzzo, Italië

De wijngaard voor de Montepulciano d’Abruzzo ‘Lupus’ ligt in de gemeente Casoli op 410 meter hoogte met een bodem van ijzerrijke klei en stenen. Er heerst een bijzonder microklimaat door de zuid/zuidwestelijke ligging, de nabijheid van het bos Colle Foreste, de verkoeling van de rivier de Aventino en het meer van Sant'Angelo.

per doos

2018
Weingut Wöhrle
Spätburgunder VDP.Gutswein
Baden, Duitsland

Er zijn van die wijnen die je altijd kunt en altijd wilt drinken. In dit geval heb ik het over de Spätburgunder VDP.Gutswein van Markus en Tanja Wöhrle.

per doos