Keldervoorraad

2020
Cava Bertha
Ivette Brut Reserva
Penedès, Spanje

Cava Bertha is een 'boutique winery' waar nu reeds door de 2de generatie ambachtelijke kwaliteitscava's worden geproduceerd. In 1989 werd het wijnhuis opgericht door Josep Torres Sybill, inmiddels heeft zoon Pep de fakkel overgenomen.

per doos

2022
Dominio de la Granadilla
Verdejo
Rueda, Spanje

Eindelijk hebben we een fraaie biologische Verdejo met de juiste Juichfactor te pakken weten te krijgen. Een gave wijn van een mooi familiedomein uit Rueda.

per doos

2022
Les Devants de la Bonnelière Sauvignon Blanc
Touraine, Frankrijk

Zo'n 50 km te zuidwesten van de stad Tours ligt het mooie bijzondere wijndomein van Marc Plouzeau: Château de la Bonnelière. Marc is een moderne, vooruitstrevende wijnmaker en werkt al jaren volledig biologisch. Hij produceert raszuivere wijnen, zeer puur en herkenbaar.

per doos

Pierre Trichet
'Le Caractère' Blanc de Noirs Brut - Premier Cru
Champagne, Frankrijk

Pierre Trichet houdt van ronde wijnen die in het geheugen blijven hangen. Hij verkiest wijnen die vol in het fruit zijn en een verfijnde mineraliteit bevatten.”

per doos

2017
Weingut Ratzenberger
Bacharacher Spätburgunder trocken
Mittelrhein, Duitsland

Het resultaat mag er zijn! Heerlijk kersachtig fruit in de geur en smaak, een zeer gedoseerde houtopvoeding, waardoor de wijn een fijne kruidigheid heeft, zacht, vol, eleganten zeer doordrinkbaar. Smaakt naar meer! Een wijn die lichtgekoeld fantastisch tot z'n recht komt.

per doos

2022
San Miguel de la Vega
Tempranillo
Rioja, Spanje

Volrode kleur. In de geur rijp fruit, een lichte kruidigheid, beetje peper en wat vanille. Zacht en romig in de smaak, zachte zuren en subtiele nuances van de lichte houtrijping dat zeer ondersteunend ingezet is. Heel veel waar voor je geld!

per doos

2016
Weingut Ratzenberger
Bacharacher Wolfshöhle 'Grosse Gewächs' Spätburgunder trocken
Mittelrhein, Duitsland

Deze Grosse Gewächs Spätburgunder komt 100% uit het topperceel Bacharach Wolfshöhle, een van de beste locaties van de Mittelrhein.

per fles

2019
Bodegas Tritium
Las Garnachas
Rioja, Spanje

Bij Rioja denk je aan tempranillo. Maar in dit geval hebben we een hele bijzonder Rioja van 60 jaar oude Garnacha-stokken uit Rioja Alta gevonden en dan ook nog eens van een van de allerleukste bedrijven waar we de laatste jaren op bezoek zijn geweest.

per doos

2021
Marc Plouzeau
Château de la Bonnelière
Chinon - Loire, Frankrijk

Deze wijn is gemaakt van een selectie van van 40 jaar oude cabernet franc-druiven uit verschillende wijngaarden die gelegen zijn in la Roche Clermault op de linkeroever van de Vienne. De bodem bestaat uit klei met veel kalk en heeft een noordelijke expositie. Dit koelere terroir is zeer veelbelovend en geeft wijnen met een elegant karakter en een fijne tanninestructuur.

per doos

Azienda Agricola I Lecce
Le Sevette
Toscane, Italië

Le Sevette extra vierge olijfolie heeft een heerlijke kruidige en complexe geur en een harmonieuze smaak met een heel klein pepertje. Deze olijfolie is, zoals de boeren het zelf zeggen, eerder zelf een etenswaar dan een toevoeging erop.

per blik

2019
Silvia Imparato
Core Aglianico Rosso
Campania, Italië

Deze wijn bewijst hun gevoel voor subtiliteit. Core wordt geproduceerd van uitsluitend aglianico-druiven, volledig met de hand geoogst en geselecteerd. De wijn wordt 10 maanden gerijpt in nieuwe Franse barriques uit Nevers, Allier en Tronçais.

per doos

2019
Montevetrano by Silvia Imparato
Campania, Italië

'Silvia Imparato en Riccardo Cotarella wilden een wijn van zeer hoge kwaliteit maken. En zo geschiedde.'

per doos