Keldervoorraad

2021
Domaine Champ-Long
Blanc Tradition
Ventoux, Frankrijk

Domaine Champ-Long ligt aan de voet van de Mont Ventoux bij het kleine dorpje Entrechaux op de "Princes of Orange route". Jean-Christophe Gely is de huidige eigenaar en wijnmaker van het domein, dat sinds 1820 aan de familie toebehoort.

per doos

Pierre Trichet
'Le Caractère' Blanc de Noirs Brut - Premier Cru
Champagne, Frankrijk

Pierre Trichet houdt van ronde wijnen die in het geheugen blijven hangen. Hij verkiest wijnen die vol in het fruit zijn en een verfijnde mineraliteit bevatten.”

per doos

2021
Gilles Guerrin
Pouilly Fuissé 1er Cru 'Sur la Roche'
Bourgogne, Frankrijk

Een Pouilly-Fuissé van zeer hoog niveau, voor liefhebbers van een elegante, verfijnde stijl Pouilly-Fuissé. Sur la Roche biedt een stijlvol boeket van rijpe citrusvruchten.

per doos

2019
Bodegas Marta Maté
Ribera del Duero, Spanje

Bodegas Marta Maté is één van de spannendste projecten van de laatste 10 jaar in de regio Ribera del Duero. De drijvende krachten zijn Marta Castrillo en haar partner César Maté. De wijngaarden bevinden zich in het uiterste noordoosten op een hoogte van 900 meter boven zeeniveau waardoor het beduidend koeler is dan in het overgrote deel van de Ribera de Duero.

per doos

2021
Weingut Brachmann
Grüner Veltliner 'Ried Rosengarten'
Traisental, Oostenrijk

Weingut Brachmann is een klein familiebedrijf waar de 4e generatie inmiddels het stokje heeft overgenomen. De 24-jarige Kathrin wil wijnen maken die smaken naar hun oorsprong: het klimaat, de bodem en de originele druivenrassen.

per doos

2019
Bodegas Marta Maté
Raspón
Ribera del Duero, Spanje

Wat een geweldige wijn! Hij is nog jong en en heeft een enorm rijpingspotentieel, maar je proeft nu al wat een enorme kwaliteit deze wijn heeft.

per doos

2019
Silvia Imparato
Core Aglianico Rosso
Campania, Italië

Deze wijn bewijst hun gevoel voor subtiliteit. Core wordt geproduceerd van uitsluitend aglianico-druiven, volledig met de hand geoogst en geselecteerd. De wijn wordt 10 maanden gerijpt in nieuwe Franse barriques uit Nevers, Allier en Tronçais.

per doos

2019
Montevetrano by Silvia Imparato
Campania, Italië

'Silvia Imparato en Riccardo Cotarella wilden een wijn van zeer hoge kwaliteit maken. En zo geschiedde.'

per doos